
Kategoriat
Alkupalat ja lisukkeet


Kurpitsafondue vai juustofondue kurpitsassa?
Sienibruschetta kurpitsalla, oi nam!!
Suppilovahverodipin aika!

Kantarellidippi haastaa sienidipin

Näin tunnistat palterohaperon

Maissiribsit, oh my!!

Pikkelöidyt kurkut, mauste kotipihalta

Sipsipelti – sipsin jämille jälleen kyytiä

Paahdetut tomaatit ja burrata – viikonloppu starttaa

Katkarapudippi ja sen salat

Ei viikunacarpaccion voittanutta
Pääruoat

Friteeratut bao bunit – siis miten hyvää!!

Gyozat kahdella tavalla – höyrytettyinä ja rapeaksi paistettuina
Sano leipälasse vaan – leipälasagne

Kantarelliorzotto avaa sienikauden

Voikukkapasta – rikka vai ruokaa ?

Parsacaesaria parempaa ei ole!

Paistettu hauki vie kielen

Parsapasta parhaimmilaan eli parsaorzottoa pöytään!

Ndujapotut – tulista ja rapeaa samassa kuoressa

Sienipasta soija-voilla – kyytiä pakkasen varastoille

Jäikö jämät -paistettu pasta

Jäikö jämät – sienitostadat
Jälkiruoat

Biscoff-suklaamousse – rakkautta ensi lusikallisella

Omenatosca kuuluu syksyyn

Pihlajansilmusiirappi ja sen uskomaton amareton maku

Crème caramel on vaivan väärti

Kokonaisena grillattu ananas on kesän paras makea

Mansikkajäätelö – neljän aineksen ihme

Raparperipiirakka paistuu grillissä!

Suolakaramellitiramisu – ihan itkettävän hyvää

Veriappelsiinivispipuuro – kermassa sen salaisuus

Joulupullavanukas – englantilaisen joulukakun hengessä

Crafted Apple x Vanilla

Sokericrofflet – ei yhtään mitään ihanampaa
Aamiainen

Sokericrofflet – ei yhtään mitään ihanampaa

Sipsimunakas – hyvää on, uskot tai et!

Piparkakkugranola – aivan oiva ruokalahja

Kurpitsauunipuuro – makea aamuherätys

Pihlajanmarjavispipuuro – syysviikonloppu herkku

Kesärutiineja – vadelmagranola

Taatelivispipuuro – ei aina riisiä

Kevyesti herkutellen – luumu-uunipuuro

Tavallista arkee – shakshuka

Jugurttia lautasella – marjajugurtti

Maapähkinävoilla maustettu – vadelmasmoothie

Kurpitsalatte
Keitot ja salaatit

Kelosaunajuhlaa ja grillattu nektariini-halloumisalaatti

Raitasalaatti – se pomminvarma lisuke

Kiivi-fetasalaatti – kuorineen päivineen

Porokeitto pöytään!

Anselmann Edesheimer Rosengarten Riesling Spätlese Trocken

Nektariini-mozzarellasalaatti – kesän makuja

Burrata-veriappelsiinisalaatti – värin ja maun sinfoniaa

Herkuttele peuraliemellä – tumma peuraliemi

Pazo de San Mauro

Värjätty mozzarella, say what? – punajuurimozzarellasalaatti

Kotiuunissa savustaen – savubataattikeitto

Salaattia grillaten – grillattu jättikatkarapucaesarsalaatti
Leivonnaiset

Monkeybread laskiaispulla- laskiaispullien parhautta

Veriappelsiinikakku kokonaisista veriappelsiineista

Valkohomejuustojoulutortut ihastuttaa

Lyttyperunapiirakka sienistä – aivan taivaallinen herkku

Munkkirinkilät vai omenahillomunkit?

Biscoff-laskiaispulla on laskiaispullien laskiaispulla

Sienijoulutortut starttaa joulukuun

Mustikkapaistos ja loppukesän suloinen makeus

Raparperipiirakka paistuu grillissä!

Hillomunkit – omppuhillo best

J. Charpentier Millésime Champagne Brut 2018
