Tuumasta toimeen. Vuonna 2011 syntyi Jotain maukasta. Blogi, jonka nimi kuvastaa laittamieni ruokien makumaailmaa. Blogi, jossa kirjoitetaan ruoasta ja viinistä, hehkutellaan ruokaelämyksiä. Innostutaan ja intoillaan.
Tällä tiellä ollaan. Parissa vuodessa blogini on noussut Suomen ruokablogien kärkikastiin. Ruokaharrastuksesta on tullut ammatti. Kiitos nousujohteisen blogitaipaleen: tuli pyyntö Iltalehden ruokablogiksi, kutsu mukaan Suomen Blogimedian laatublogien joukkoon, ehdokkuus Suomen parhaksi blogiksi Kuukausiliitten blogikisassa, tarjous keittokirjan kustannussopimuksesta..you name it!
Kuin kirsikkana kakussa olen päässyt tekemään kolme keittokirjaa ja neljäs on työn alla. Ensimmäinen, Sitä parempi soppa, mitä yhdessä kokataan, ilmestyi elokuussa 2014 ja sai mittavasti medianäkyvyyttä sekä pelkästään positiivista palautetta. Toinen Sitä parempi soppa, puoli kuuta nokkosesta, perunasta ei päivääkään julkaistiin toukokuussa 2015 ja jatkaa samaa, kehuttua linjaa. Kolmas kirja, ruokalahjoihin keskittyvä Syötäviä vietäviä näki päivänvalon syksyllä 2016. Uusin kirja julkaistaan keväällä 2018. Lisäksi olen tehnyt reseptit ja valokuvat Mia Karlssonin ja Marika Venäläisen Ruokavaliotyökirjaan.
Opetan myös ruokavalokuvausta ja olen mm. vetänyt useita ruokakuvauskursseja kännykkäkuvaajille Suomen valokuvataiteen museossa.
Reseptejäni myös joka torstain Iltalehdessä herkullisten kuvien kera.
Bloggaaminen teki tietä ja nyt työskentelen ruoka- ja viinitoimittajana ja ruokavalokuvaajana ja elän omaa, ruokaisaa unelmaani.
Tutustu portfoliooni sekä tarjoamiini palveluihin.
Ole yhteyksissä:
Mari Moilanen
mari@jotainmaukasta.fi