
Frittisuppikset, ootko kokeillut? Jos et, niin lämmin suositus. Saat kerrankin rapsakoita suppiksia eteesi.
Jotain erilaista purtavaa suppiksista? Kokeiles tätä. Tää on ihan huippu.
Jos sun fiilis on se, että suppikset saa eteensä yleensä vähän näljäisinä, niin näiden kanssa ei tartte pettyä. Tässä on suppikset rouskuvan rapeita. Ei anneta friteerausoikeutta vaan ukonsienelle, suppis toimii erinomaisesti.
Rapeuden takuuna on tuplaleivitys eli ensin pyöräytys jauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi vielä jauhoissa.
Ja jestas muuten miten hyvin currymajoneesi sopii näille. Suppikset tykkää mausteista, sen ne mun jeerasuppiksetkin todisti..!
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
FRITTISUPPIKSET JA CURRYMAJONEESI
n. litra suppiksia
3 munaa
3 1/2 dl jauhoja
1 tl suolaa
1/2 tl chilijauhetta
2 tl kurkumaa
1 l ruokaöljyä
Currymajoneesi:
2 dl majoneesia
2 tl curryjauhetta
Sekoita mausteet jauhoihin yhdessä kulhossa. Riko kananmunat toiseen kulhoon ja vatkaa rakenne rikki.
Kasta suppikset ensin jauhoihin, sitten kananmunaan ja lopuksi vielä leivitä ne huolella jauhoilla. Siirrä lautaselle odottamaan friteerausta. Käsittele kaikki suppikset samalla tavalla.
Valmista majoneesi sekoittamalla curry majoneesin joukkoon.
Kuumenna ruokaöljy valurautapadassa ja friteeraa suppikset erissä rapeiksi ja kullanruskeiksi. Nosta talouspaperin päälle valumaan hetkeksi.
Tarjoile kuumina currymayon kanssa. Ja lasi kylmää olutta toimii superhyvin!
Terstaa myös jeerasuppikset suppispitan sisällä.