Ihan pikainen huikkasu tänne blogin puolelle. Maista kotitekoisia ruissipsejä. Ovat meinaan melko herkkua.
Tein Alkon sivuille omasta mielestäni yhden tämän kevään makoisimmista pikkusyötävistä eli ruissipsit hernehummuksen ja punajuuritsatsikin kera.
Nämä sipsit sopivat kaikenlaiseen naposteluun, saunan jälkeen rouskuteltavaksi ja mikä ettei kevään juhlien noutopöytään tai kuohujuoman kaveriksi. Näyttävän väriset kastikkeet koristavat seisovan pöytää ja toimivat myös kesän grilliruokien oheislisukkeina. Nappaa reseptit linkeistä.
Itse tehdyt ruissipsit ovat siis järjettömän maukkaita ja herkullisia. En pääse siitä millään yli. Ne vaan on!
Tämä on juuri sellainen resepti, joka ihanasti hyödyntää leipälaatikon pohjalla makaavat, jo purtavaksi hieman kovat reikä- tai ruisleivän käntyt. Ja kesällä, kun leivät tuppaavat homehtumaan nopeasti, niin ennen kuin näin pääsee käymään, leivät kannattaa jalostaa saunanjälkeisherkuksi eli rapeksi, mukavan sipulisiksi sipseiksi.
Ei mulla nyt muuta.
Seuraa @Jotainmaukasta -intagramtiliä ja nappaa tuoreimmat reseptit, parhaimmat viini- ja matkavinkit heti tuoreeltaan.
Westend Mum sanoo
Kyllähän sitä on tiennyt noista kauppojen ruissipseistä, mutta koskaan ei vain tullut mieleen tehdä omia, vanhentuvia leipiä hyödyntäen. Sopivasti laatikossa onkin eilisen päiväyksen ruisleipää, kokeillaan 🙂
http://westendmum.fi
Mari sanoo
Takaan, että et pety! en itsekään aiemmin kiettinyt näiden tekemistä, koska kaupasta löytyy kieltämättä hyviä ruissipsejä. Mutta on näissä sitä jotain..!
Satu sanoo
Ihana kuva. Rakastan tuota sinistä taustaa ja pirteän väriset ”kastikkeet”. Varmasti Herkullista.
http://Www.lily.fi/blogit/hyvaa-ruokaa
Mari sanoo
Kastikkeet on se piste iin päällä 🙂
Merja sanoo
Tätä on pakko kokeilla hetikohta! Loistavan yksinkertainen idea, niin kuin kaikki parhaat!
Mari sanoo
Just näin!