Jotain maukasta

ruokablogi

  • Etusivu
  • Ruokafilosofiasta
  • Kuvauskurssit
  • Reseptit
  • Videot
  • Korkattu
  • Matkoilla
    • Viinimatkat
    • Alsace
    • Barcelona
    • Cadiz
    • Costa Brava
    • Egypti
    • Kööpenhamina
    • Madrid
    • Penedès
    • Pohjois-Espanja
    • Piemonte
    • Sisilia
    • Tukholman ravintolat
  • Yrityksille
    • Jotain maukasta

Punajuuri, ystäväiseni

18.8.2016 by Mari

punajuuret Mari Moilanen-2, , punajuuri- ja kurpitsareseptejä, punajuurireseptejä, punajuuriruokia, kurpitsareseptejä, kurpitsaruokia, kurpitsakakku, punajuuririsotto

Jos saisin valita vain yhden, pari raaka-ainetta, joista valmistaisin ruokaa, niin valinta osuisi punajuureen. Tai kurpitsaa. Tai kurpitsaan ja punajuureen. Tästä kielii myös liuta punajuuri- ja kurpitsareseptejä blogissani.

Rakastan nimittäin kaikki punajuuri- ja kurpitsaruokia. Osittain myös niiden värikkyyden takia. Niillä värjääntyy ruoka, jos toinenkin. Punajuurirakkaudesta hyvinä esimerkkeinä Syötäviä vietäviä-kirjastani löytyvät punajuuren punaiset suklaacookiesit, punajuuren punainen leipä sekä punajuurisinappi.

Kurpitsareseptejä blogissani on varmasti eniten. Ainakin olen tehnyt kurpitsasta kaikkea ketsupista browneihin ja takaisin. Vieläkin on muutama idea muhimassa, kun vain kerkeis tehdä..

Iltalehdessä tänään loppukesän kokeiluni eli suolakuoren alla kypsennetyt punajuuret. Herkullisesti ne siellä kypsyy, kuten melkein mikä muu raaka-aine tahansa. Lue lisää aiheesta päivän Iltalehdestä.

Lisää punajuuri- ja kurpitsareseptejä:

Suklaabrowniet kurpitsaswirlillä
Kurpitsakakku
Kurpitsaketsuppi
Punajuurikaalikääryleet
Punajuuri-mustikkasmoothie
Punajuuridrinkki
Täytetty kurpitsa
Kesäkurpitsalasagne
Punajuuri-spelttirisotto
Kurpitsalasagne

 

Filed Under: iltalehti, vihannekset ja juurekset Tagged With: arkiruokaa, kurpitsa, kurpitsareseptejä, kurpitsaruokia, punajuuri, punajuurireseptejä, punajuuriruokia, syysruokia

« Uusi ja ihana!
Muiskis! »

Jotain Maukasta

Maistele ruokaentusiastin ja viininystävän whole food-maailmaa kuvina, arvosteluina ja resepteinä. Twistillä, mutta pingottamatta. Teksti, reseptit ja kuvat: © Mari Moilanen mari@jotainmaukasta.fi

mari moilanen
  • Näytä pages/Jotain-maukasta/286570568021674:n profiili Facebook palvelussa
  • Näytä Jotainmaukasta:n profiili Twitter palvelussa
  • Näytä Jotainmaukasta:n profiili Instagram palvelussa
  • Näytä jotainmaukasta:n profiili Pinterest palvelussa
  • Näytä UCr--SjxJzrpeA7_j50plOlw:n profiili YouTube palvelussa
pink lady highly commended, food photo award
pink lady food photographer of the year 2018, pink lady

Jotain vailla?

Viimeksi kokkasin

  • Misokana – aasialaista arkeen
  • Kookosriisi on lisukkeiden lisuke
  • Kookospossu – iisiä aasialaista arkeen
  • Ruoka- ja juomatrendit 2021
  • Pasta puttanesca uunissa – aivan paras arkipasta

Reseptit

Kännykkäkuvauskurssit 2021

ruokakuvia kännykällä, ruokakuvauskurssi 2019

Apropoo

When baking, follow directions. When cooking, go by your own taste. Laiko Bahrs

Mitä kaikkea?

aamiainen brunssi gluteeniton leivonta grillaus grilliruokaa hirvireseptejä hortoilu jotain maukasta joulu joulun jälkiruoka jälkiruoka jouluksi kalaneuvos kalareseptejä kaupallinen yhteistyö kesäruokaa kesäsalaatti kurpitsa kurpitsareseptejä kurpitsaruokia lisuke riistalle omenajälkiruoka parsa parsareseptejä perjantaipullo pressimatka pääsiäinen pääsiäisherkkuja ravintolaelämyksiä riistaruokia ruoka ruoka- ja viiniblogi ruokablogi ruokakuvaus ruokakuvauskurssi ruokakuvausworkshop ruokalahjat samppanja sisältöyhteistyö sitä parempi soppa uusi vuosi vappu viiniarvostelu villiyrtit yhteistyö äitienpäiväkakku

Klikkaa portfoliooni

mari moilanen portfolio, mari moilanen photography, food photography

Copyright © Jotain Maukasta