Jotain maukasta

ruokablogi

  • Etusivu
  • Ruokafilosofiasta
  • Kuvauskurssit
  • Reseptit
  • Videot
  • Korkattu
  • Matkoilla
    • Viinimatkat
    • Alsace
    • Barcelona
    • Cadiz
    • Costa Brava
    • Egypti
    • Kööpenhamina
    • Madrid
    • Penedès
    • Pohjois-Espanja
    • Piemonte
    • Sisilia
    • Tukholman ravintolat
  • Yrityksille
    • Jotain maukasta

Muiskis!

22.8.2016 by Mari

ruokakuvausworkshop keep it simple

My guys – Chef Santeri ja Tim. Kuva: Minna Enqvist

Ihan höperö olo. Ja höperöltä tuossa kuvassa myös näytän. Mutta tämä kuva summaa kaiken. Ruokakuvausworkshop on nyt onnellisesti ja onnistuneesti takanapäin.

Keskiviikosta sunnuntaihin ajatukset ovat olleet tiukasti kiinni ruokakuvaukseen liittyvissä asioissa. Viikonloppuna oli tämän vuoden toinen  Tim Clinchin kanssa järjestämäni ruokakuvausworkshop.

Tässä vaiheessa ajatukset ovat aivan sekaisin, elimistö käy kierroksilla ja normaalista työnteosta ei tahdo tulla mitään. Sen verran intensiivisiä rupeamia nämä aina ovat.

Mutta että tämä duuni on palkitsevaa.  Ja voi että meillä on hauskaa. Voin hyvillä mielen sanoa, että kukaan ei ole koskaan lähtenyt näistä workshopeista tyytymättömänä pois. Päin vastoin, kiitosten määrä on aina ylenpalttista. Ja siksi me jatketaan taas ensi vuonna!

Tsekkaa tunnelmia tältä vuodelta näin alkuun instasta hastagien #helfoodphoto2016  #rybworkshop #clinchhelsinki #foodphotoworkshop alta. Ehkäpä nähdään näissä merkeissä ensi vuonna.

Pysy kuulolla. Ihan uudet suunnitelmat ensi vuodelle käynnissä ja kun suunnitelmat valmiita, voit lukea niistä lisää Rock your Blog-workshopsivuilta.

Supersuuret kiitokset kuuluvat myös yhteistyökumppaneille eli kiitos ja kumarrus Bosch – Vita Fresh-jääkaapissa Deliverden toimittamat hemaisevat, kuvattavat vihannekset säilyvät ihanan tuoreina, Urtekram kattoi meille pöydän koreaksi ja Social Winesin viinit, etenkin Villa Maria Riesling saivat osallistujilta kehuja.

Lue täältä osallistujien palautetta:

Kaikki äitini reseptit: Mä valokuvaan
Ku ite tekee: Ruokakuvauskurssi
Toimistossa: Eat, shoot and crop
Kokit ja potit: Tim Clinchin Keep it simple -ruokakuvauskurssi
Valokuvausworkshop Keep it simple

yhteistyo

Filed Under: ruokakuvaus Tagged With: helfoodphoto2016, keep it simple, ruokakuvaaminen, ruokakuvausworkshop, ruokakuvausworkshop 2016, ruokastailaus, rybworkshop, valokuvausworkshop

« Punajuuri, ystäväiseni
Kuningatarjuustokakku – koska pidän kakuista »

Comments

  1. Sari says

    22.8.2016 at 13.41

    Ensi vuodeksi aion kyllä tehdä tilaa kalenteriin tätä varten!

    • Mari says

      22.8.2016 at 13.44

      Kiva kuulla, Sari. Oli kyllä taas mahtava workshop ja sunnuntaina ihasteltiin osallistujien taidoissa tapahtunutta, mieletöntä kehitystä oppien kautta, kun kävimme kaikkien kuvia läpi. Eli lämpimästi tervetuloa!!

      • Sari says

        22.8.2016 at 17.50

        Kiitos 🙂 Aivan mahtavia kuvia on näkynyt ja tuloksia workshopista!

Jotain Maukasta

Maistele ruokaentusiastin ja viininystävän whole food-maailmaa kuvina, arvosteluina ja resepteinä. Twistillä, mutta pingottamatta. Teksti, reseptit ja kuvat: © Mari Moilanen mari@jotainmaukasta.fi

mari moilanen
  • Näytä pages/Jotain-maukasta/286570568021674:n profiili Facebook palvelussa
  • Näytä Jotainmaukasta:n profiili Twitter palvelussa
  • Näytä Jotainmaukasta:n profiili Instagram palvelussa
  • Näytä jotainmaukasta:n profiili Pinterest palvelussa
  • Näytä UCr--SjxJzrpeA7_j50plOlw:n profiili YouTube palvelussa
pink lady highly commended, food photo award
pink lady food photographer of the year 2018, pink lady

Jotain vailla?

Viimeksi kokkasin

  • Kookospossu – iisiä aasialaista arkeen
  • Ruoka- ja juomatrendit 2021
  • Pasta puttanesca uunissa – aivan paras arkipasta
  • Dumle pot de crème – varsinainen namupala
  • Ankkarillette pika pikaa

Reseptit

Ruokakuvauskurssit 2019

ruokakuvia kännykällä, ruokakuvauskurssi 2019

Apropoo

Voi nopeasti huoneenlämpöiseksi? Leikkaa se pieniksi kuutioiksi ja anna olla hetki huoneenlämmössä. Älä mikrora voita huoneenlämpöiseksi, sillä mikrossa voi pehmenee epätasaisesti ja alkaa osittain sulaa.

Mitä kaikkea?

aamiainen brunssi gluteeniton leivonta grillaus grilliruokaa hirvireseptejä hortoilu jotain maukasta joulu joulun jälkiruoka jälkiruoka jouluksi kalaneuvos kalareseptejä kaupallinen yhteistyö kesäruokaa kesäsalaatti kurpitsa kurpitsareseptejä kurpitsaruokia lisuke riistalle omenajälkiruoka parsa parsareseptejä perjantaipullo pressimatka pääsiäinen pääsiäisherkkuja ravintolaelämyksiä riistaruokia ruoka ruoka- ja viiniblogi ruokablogi ruokakuvaus ruokakuvauskurssi ruokakuvausworkshop ruokalahjat samppanja sisältöyhteistyö sitä parempi soppa uusi vuosi vappu viiniarvostelu villiyrtit yhteistyö äitienpäiväkakku

Klikkaa portfoliooni

mari moilanen portfolio, mari moilanen photography, food photography

Copyright © Jotain Maukasta