Jotain maukasta

ruokablogi

  • Etusivu
  • Ruokafilosofiasta
  • Kuvauskurssit
  • Reseptit
  • Videot
  • Korkattu
  • Matkoilla
    • Viinimatkat
    • Alsace
    • Barcelona
    • Cadiz
    • Costa Brava
    • Egypti
    • Kööpenhamina
    • Madrid
    • Penedès
    • Pohjois-Espanja
    • Piemonte
    • Sisilia
    • Tukholman ravintolat
  • Yrityksille
    • Jotain maukasta

Mehustusvaihde vitosella

3.8.2016 by Mari

ananas-sellerimehu Mari Moilanen-23

Joo. Näin on. Kaivoin loman jälkeen mehulingon esiin ja linko on laulanut aamuin illoin. On syntynyt uusia tuoremehureseptejä. Tällä kertaa mehustin on sylkenyt kiduksistaan vihermehuja, ah. Herkullinen on ollut tämä ananas-varsisellerimehu.

Tähän asti olen oikeastaan käyttänyt vain hedelmiä ja marjoja, yrttejä, punajuuria sekä lehtikaalia mehuissani. Nyt nappasin kaupasta kassillisen varsiselleriä, pinaattia, parsakaalia sun muuta vihreää. Ihan vain vaihtelun vuoksi.

Tähän nykyiseen suosikkimehuuni nakkasin hieman varsiselleriä. Rakastan sen ihmeellistä makua. Tarjosin tätä mehua myös varsisellerivihaajalle ja tyyppi joi hyvällä halulla koko lasillisen. Kertoo paljon. Tämä mehu on ihanaa.

ananas-sellerimehu Mari Moilanen-26

Ananas-varsisellerimehu
2016-08-03 18:32:05
Tallenna resepti
Tulosta
Ainesosat
  1. 1 kypsä ananas
  2. 2 varsisellerin vartta lehtineen
  3. peukalonpään kokoinen pala inkivääriä
Valmistusohjeet
  1. Nakkaa ainekset mehulinkoon ja nautit pian herkän vaaleanvihreästä mehusta, jossa on inkiväärin mehevä potku.
Jotain maukasta https://www.jotainmaukasta.fi/
 Olen todella tykästynyt mehulinkooni, Boschin sellaiseen. Se on käyttämistäni mehulingoista simppelein koota ja puhdistaa ja toisaalta keraaminen terä vetää kaiken ihan sileäksi. Lähtökohtaisesti parhaimmat mehuligot ovat hieman kookkaita, mutta tämä linko nököttää kuin liimattuna keittiön pöydällä kumisilla imukuppijaloillaan. 

Ainakin niin kauan kuin tämä meikäläisen detoksausvaihe kestää…

Muita tuoremehureseptejä:

Lehtikaali-päärynämehu
Bloody Mary
Punajuuri-mustikkamehu sekä drinkki

 

 

 

Filed Under: aamiainen, Aamiainen, arkiruoka, hedelmät ja marjat, juomat, Reseptit, vihannekset ja juurekset Tagged With: ananas-sellerituoremehu, ananasmehu, itsetehdyt tuoremehut, mehujen linkoaminen, mehustaminen, mitä vihanneksia voi käyttää mehustamisessa, tuoremehureseptejä

« Kevennystä!
Kantarellia sinne, kanttarellia tänne »

Comments

  1. Aila says

    4.8.2016 at 10.33

    Meillä tehdään myös mehuja paljon! Mies jäi mehupuristinkoukkuun ;). Inkivääri, selleri, salaatit, kaikki menee välillä, välillä sekalaisia hedelmämehuja, yllättävän hyvä tarjonta makeista persikoista jne. oli kesän aikana kaupoissa.

    • Mari says

      4.8.2016 at 22.44

      Ne on kyllä käsittämättömän hyviä vitamiinipommeja.

Jotain Maukasta

Maistele ruokaentusiastin ja viininystävän whole food-maailmaa kuvina, arvosteluina ja resepteinä. Twistillä, mutta pingottamatta. Teksti, reseptit ja kuvat: © Mari Moilanen mari@jotainmaukasta.fi

mari moilanen
  • Näytä pages/Jotain-maukasta/286570568021674:n profiili Facebook palvelussa
  • Näytä Jotainmaukasta:n profiili Twitter palvelussa
  • Näytä Jotainmaukasta:n profiili Instagram palvelussa
  • Näytä jotainmaukasta:n profiili Pinterest palvelussa
  • Näytä UCr--SjxJzrpeA7_j50plOlw:n profiili YouTube palvelussa
pink lady highly commended, food photo award
pink lady food photographer of the year 2018, pink lady

Jotain vailla?

Viimeksi kokkasin

  • Kookospossu – iisiä aasialaista arkeen
  • Ruoka- ja juomatrendit 2021
  • Pasta puttanesca uunissa – aivan paras arkipasta
  • Dumle pot de crème – varsinainen namupala
  • Ankkarillette pika pikaa

Reseptit

Ruokakuvauskurssit 2019

ruokakuvia kännykällä, ruokakuvauskurssi 2019

Apropoo

An onion can make people cry, but there has never been a vegetable invented to make them laugh. Wi Will Rogers

Mitä kaikkea?

aamiainen brunssi gluteeniton leivonta grillaus grilliruokaa hirvireseptejä hortoilu jotain maukasta joulu joulun jälkiruoka jälkiruoka jouluksi kalaneuvos kalareseptejä kaupallinen yhteistyö kesäruokaa kesäsalaatti kurpitsa kurpitsareseptejä kurpitsaruokia lisuke riistalle omenajälkiruoka parsa parsareseptejä perjantaipullo pressimatka pääsiäinen pääsiäisherkkuja ravintolaelämyksiä riistaruokia ruoka ruoka- ja viiniblogi ruokablogi ruokakuvaus ruokakuvauskurssi ruokakuvausworkshop ruokalahjat samppanja sisältöyhteistyö sitä parempi soppa uusi vuosi vappu viiniarvostelu villiyrtit yhteistyö äitienpäiväkakku

Klikkaa portfoliooni

mari moilanen portfolio, mari moilanen photography, food photography

Copyright © Jotain Maukasta