Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Suppilovahverodippi
4 hengelle
1 litra suppilovahveroita + muutamia pieniä koristeeksi päälle
2-3 valkosipulinkynttä
nokare voita + oliiviöljyä paistamiseen
mustapippuria
suolaa
350 g smetanaa
200 g kermaviiliä
1 iso punasipuli
4 rkl silputtua rosmariinia
1 ruukku lehtipersiljaa
1 sitruunan kuori
1 rkl kuivattua suppilovahveroa jauheena
3 rkl sitruunanmehua
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
1. Paista sieniä pannulla voissa, kunnes kaikki neste haihtunut. Jäähdytä sienet ja hienonna ne. Paista koristeeksi tulevat sienet erikseen rapeiksi.
2. Hienonna sipuli ja yrtit. Raasta sitruunankuori. Sekoita kaikki ainekset kulhossa.
3. Levitä seos laakealle tarjoiluvadille. Rasta päälle parmesania ja koristele dippi rosmariinilla. Tarjoa sipsien kanssa.
Maistuisiko?