Jotain maukasta

ruokablogi

  • Etusivu
  • Ruokafilosofiasta
  • Kuvauskurssit
  • Reseptit
  • Videot
  • Korkattu
  • Matkoilla
    • Viinimatkat
    • Alsace
    • Barcelona
    • Cadiz
    • Costa Brava
    • Egypti
    • Kööpenhamina
    • Madrid
    • Penedès
    • Pohjois-Espanja
    • Piemonte
    • Sisilia
    • Tukholman ravintolat
  • Yrityksille
    • Jotain maukasta

Italialainen ote – Pjazza

12.6.2015 by Mari

Rutisevan rapeaa pizzaa. Iski himo!

Rutisevan rapeaa pizzaa. Iski himo!

Pjazza-ravintola saapui vaivihkaa kaupunkiin. Sana gluteenittomista pizzoista kiiri kauas. Mutta Pjazza on vaikka mitä muutakin!

Pizzan ja jazzin -muutamina iltoina viikossa bepop raikaa salissa livenä- yhdistelmästä nimensä saanut vilkas Pjazza-ravintola tarjoaa varmasti kaupungin kookkaimmat annokset: pastakulhot ovat pesuvadin kokoisia, salaatit kurkottelevat kohti taivaita ja pizzat ovat lentävien lautasten kokoluokkaa. Täällä ei jää nälkä!

Punaviini kantoi läpi aterian.

Punaviini kantoi läpi aterian.

Ruoka on freesiä, osa pastoista italialaisen kokin käsin valmistua ja pizzataikinaa kohotetaan julmetun kauan, oliko se jopa 72 tuntia..?!

Ravintolassa hyörii myös poikkeuksellisen monta tarjolijaa. Italialaisia suurin osa. 

Keittiössä häärii italaialainen kokki.

Keittiössä häärii italaialainen kokki.

Salihenkilökunnatsa ei ole pulaa.

Salihenkilökunnatsa ei ole pulaa.

Ehkä suurimman vaikutuksen kuiten teki se drinkkibaari! Heti ovensuusta jyrkkä vasen ja löydät korkean baarin, jossa työlleen omistautunut Angelo sekoittele toinen toistaan kauniimpia ja maistuvampia drinkkejä.

Tässä taisi olla gojilikööriä - superjuomaa siis!

Tässä taisi olla gojilikööriä – superjuomaa siis!

Mezcal-drinkkiä oli pakko maistaa.

Mezcal-drinkkiä oli pakko maistaa.

Kannatta uskaltaa ottaa jotain muuta kuin perusmojito (Angelo tekee herkullisen myös marjoista)  tai gin & tonic, sillä Angelo kyllä osaa hommansa. Hän uittaa sitruunaruohoa, sitruunoita ja muita makoisia aineita alkoholiin, käyttää mielikuvituksellisia ja tuoreita raaka-aineita juomissa. Vai mitä sanotte Lush life spritz drinkin gojimarjalikööri-prosecco -yhdistelmästä tai Mezcal-kardemumma-hapankirsikkajuomista? Tequila muuten taas on kovassa nosteessa drinkeissä. Tänne siis suunta kun kesädrinksuja kaipaa. Voit vaikka törmätä muhun..

Pastoista riittää vaikka kahdelle.

Pastoista riittää vaikka kahdelle.

Pjazzassa heti arvaa,että omistaja ei ole suomalainen. Täällä on ulkomaiden tuntua. Kaikki tehdään isosti, kovaäänisesti ja vauhdilla. Loppuillasta tiedustellessani asiaa saan kuulla että omistajat ovat italialaisia. No niinpä!

Gluteeniton pizza jäi vielä maistamatta. Sen pohja tehdään kuulemma riisijauhoista ja pizzasta tulee tavispizzaa rapeampaa. Seuraavassa pizzanälässä tätä testaan!!

Ravintola Pjazza on moitteeton tämän kategorian ravintola. Käyn toistekin!

Filed Under: ravintolaelämyksiä, Ravintolaelämyksiä, Reseptit, sisältöyhteistyö, tuote-arvostelu Tagged With: gluteenitonta pizzaa ravintolassa, hyvä drinkkibaari helsingissä, italialainen ravintola helsingissä, ravintola pjazza helsingissä, ravintola-arvosteluja blogissa, ruoka, sisältöyhteistyö

« Mainettaan parempi – varsiselleripesto
Kuusi kiehumaan – kuusenkerkkäsiirappi »

Jotain Maukasta

Maistele ruokaentusiastin ja viininystävän whole food-maailmaa kuvina, arvosteluina ja resepteinä. Twistillä, mutta pingottamatta. Teksti, reseptit ja kuvat: © Mari Moilanen mari@jotainmaukasta.fi

mari moilanen
  • Näytä pages/Jotain-maukasta/286570568021674:n profiili Facebook palvelussa
  • Näytä Jotainmaukasta:n profiili Twitter palvelussa
  • Näytä Jotainmaukasta:n profiili Instagram palvelussa
  • Näytä jotainmaukasta:n profiili Pinterest palvelussa
  • Näytä UCr--SjxJzrpeA7_j50plOlw:n profiili YouTube palvelussa
pink lady highly commended, food photo award
pink lady food photographer of the year 2018, pink lady

Jotain vailla?

Viimeksi kokkasin

  • Misokana – aasialaista arkeen
  • Kookosriisi on lisukkeiden lisuke
  • Kookospossu – iisiä aasialaista arkeen
  • Ruoka- ja juomatrendit 2021
  • Pasta puttanesca uunissa – aivan paras arkipasta

Reseptit

Kännykkäkuvauskurssit 2021

ruokakuvia kännykällä, ruokakuvauskurssi 2019

Apropoo

The first bite is with the eye.

Mitä kaikkea?

aamiainen brunssi gluteeniton leivonta grillaus grilliruokaa hirvireseptejä hortoilu jotain maukasta joulu joulun jälkiruoka jälkiruoka jouluksi kalaneuvos kalareseptejä kaupallinen yhteistyö kesäruokaa kesäsalaatti kurpitsa kurpitsareseptejä kurpitsaruokia lisuke riistalle omenajälkiruoka parsa parsareseptejä perjantaipullo pressimatka pääsiäinen pääsiäisherkkuja ravintolaelämyksiä riistaruokia ruoka ruoka- ja viiniblogi ruokablogi ruokakuvaus ruokakuvauskurssi ruokakuvausworkshop ruokalahjat samppanja sisältöyhteistyö sitä parempi soppa uusi vuosi vappu viiniarvostelu villiyrtit yhteistyö äitienpäiväkakku

Klikkaa portfoliooni

mari moilanen portfolio, mari moilanen photography, food photography

Copyright © Jotain Maukasta