Kirjalla on nimi. Ja kirjalla on kansi.
Silmien ympärillä on mustat rinkulat. Farkkujen vyötärö kiristelee. Ja odottaakin pitää vielä. Alkaa kuulostaa siltä kuin olisin raskaana. Mutta, ei. Kirjaprojekti se vaan alkaa näkyä ja tuntua. Mutta se on mahtavaa!
Syksyllä päivänvalon näkevä keittokirja, ’Sitä parempi soppa’ korostaa perheen yhdessä tekemistä, arvokasta arkea ja yhteistä keittiöseikkailua. Raaka-aineet ovat juurevia ja täysjyväisiä ja resepteistä syntyy ulkomailla jo niin trendikästä whole foodia.
Mikä muuten on oikea sana tälle Suomessa? Täysjyväisyys viittaa liikaa viljoihin, superfood-sana taas on liian spesifi. Itse pidän sanasta ’juureva ruoka’, joka viittaa siihen, että ruoanlaitossa käytetään runsaasti täysjyväviljoja, juureksia, vihanneksia, pähkinöitä ja marjoja. Mahdollisimman puhtaita, käsittelemättömiä, tuoreita raaka-aineita.
Mutta kun raaka-aineet saavat ’Jotain maukasta-käsittelyn’, ei tarvitse pelätä, että kyseessä olisi mikään terveyskirja, vaan resepteistä syntyy aivan paheellisen maukasta ruokaa. Pääruokia, snäcksejä, leivonnaisia ja jälkiruokia. Arkien helpotukseksi ja viikonlopun iloksi.
Sitä parempi soppa -kirjan teemasta voi lukea tarkemmin alla olevasta lehtijutusta.
Kuulostaa hyvältä, eikö?
Seuraa kirjan valmistumista Instagramissa , merkkailen #sitäparempisoppa-hastagillä tunnelmia ja tuotoksia. Facebookissa kerron, missä mennään ja blogiin kerään lehtijuttuja sun muuta sälää kirjaan liittyen. Blogini oikeasta sivupalkista löytyy myös ’Sitä parermpi soppa’ -viiri ja sen alla kaikki blogipostaukseni aiheesta.
Vielä pitää malttaa syksyyn, mutta onhan tässä vielä pitkä matka kuljettavana. Ja työ jatkuu.
Nanna sanoo
Hienoa Mari!
Jotain maukasta sanoo
Kiitos Nanna !!
Jotain maukasta sanoo
Kiitos, SBM!