Ja lähellä kasvanutta. Löytyy nyt kaupan hyllyiltä. Ja kesä maistuu.
Ruoanlaitto on kesällä niin helppoa. Vihanneksissa on makua sellaisenaan. Ruoka valmistuu ja nautitaan ulkona. Eikä kaikkea tarvitse nyt kuoria, pilkkoa tai kokonaan paloitella. Syödään vähän sormin. Mitäs sen on väliä?
Ostin kauppakassin täyteen kotimaisia kesämakuja. Ja kesäsalaattiin ytyä antamaan hieman mustana murjottavia portobelloja ja tuorechorizoa. Grillattavaksi tietenkin.
Vihreää salaattia..Makeita, kesäherneitä. Niitä parhaita, kotimaasta.
Sitten muutama portobello ja tuoretta chorizoa ruokaisuutta antamaan. Päälle oliiviöljyä ja balsamicoa ja haarukkaa salaattiin.
Että oli herkullista. Kesä, oot niin symppis!
Ja seuraavaksi tutustutaankin sitten siideripissiksen juhannuskokkailuun. Mitä ihmettä!?