Jotain maukasta

ruokablogi

  • Etusivu
  • Ruokafilosofiasta
  • Kuvauskurssit
  • Reseptit
  • Videot
  • Korkattu
  • Matkoilla
    • Viinimatkat
    • Alsace
    • Barcelona
    • Cadiz
    • Costa Brava
    • Egypti
    • Kööpenhamina
    • Madrid
    • Penedès
    • Pohjois-Espanja
    • Piemonte
    • Sisilia
    • Tukholman ravintolat
  • Yrityksille
    • Jotain maukasta

Aksua odotellessa

14.3.2012 by Mari

Pian meillä!

Ensi viikonloppuna on odotettu hetki käsillä. Top Chef Akseli Herlevi kokkaa meidän keittiössä. Eli vihdoin on tullut aika lunastaa Maku-lehden ja Tammisen Lihatukun lihareseptikilpailun voitosta saamani palkinto.

Tällä viikolla lounaat tulee nautittua salaattilinjalla. Akseli saapuu lauantaina Tammisen lihatukun lihalastin kanssa ja kokkaa neljälle hengelle yllätysmenun.

Sen verran Aksun kanssa aiheesta keskustelin, että annoin hänelle vapaat kädet menun suhteen. Kerroin myös, että Italian ja Espanjan ruokakulttuuri ja viinit viehättävät. Lisäksi koko ruokailijajoukko on kaikkiruokainen – lukuunottamatta sitä, että itse en syö lammasta lapsuuden Päkä-lemmikkilampaasta johtuen.

Selailin Akselin Täydellä sydämellä-keittokirjaa ja pidän hänen simppelistä tyylistään ja raaka-ainevalinnoistaan. Joten uskon, että mitä Akseli laittaakin, niin neljä tyytyväistä ruokailijaa nautiskelee lauantai-iltana. Eli ei muuta kuin tervetuloa Aksu ja tietysti vieraamme Laura ja Juha.

Filed Under: liha ja riista Tagged With: Akseli Herlevi, lihaisa salaatti, liharuokakilpailu, Maku-lehti, Tammisen lihatukku Oy

« Aasialaista fastfoodia ankasta
Come on Eileen – mikä chardonnay! »

Jotain Maukasta

Maistele ruokaentusiastin ja viininystävän whole food-maailmaa kuvina, arvosteluina ja resepteinä. Twistillä, mutta pingottamatta. Teksti, reseptit ja kuvat: © Mari Moilanen mari@jotainmaukasta.fi

mari moilanen
  • Näytä pages/Jotain-maukasta/286570568021674:n profiili Facebook palvelussa
  • Näytä Jotainmaukasta:n profiili Twitter palvelussa
  • Näytä Jotainmaukasta:n profiili Instagram palvelussa
  • Näytä jotainmaukasta:n profiili Pinterest palvelussa
  • Näytä UCr--SjxJzrpeA7_j50plOlw:n profiili YouTube palvelussa
pink lady highly commended, food photo award
pink lady food photographer of the year 2018, pink lady

Jotain vailla?

Viimeksi kokkasin

  • Kookosriisi on lisukkeiden lisuke
  • Kookospossu – iisiä aasialaista arkeen
  • Ruoka- ja juomatrendit 2021
  • Pasta puttanesca uunissa – aivan paras arkipasta
  • Dumle pot de crème – varsinainen namupala

Reseptit

Kännykkäkuvauskurssit 2021

ruokakuvia kännykällä, ruokakuvauskurssi 2019

Apropoo

I will not eat oysters. I want my food dead - not sick, not wounded - dead. Woody Allen

Mitä kaikkea?

aamiainen brunssi gluteeniton leivonta grillaus grilliruokaa hirvireseptejä hortoilu jotain maukasta joulu joulun jälkiruoka jälkiruoka jouluksi kalaneuvos kalareseptejä kaupallinen yhteistyö kesäruokaa kesäsalaatti kurpitsa kurpitsareseptejä kurpitsaruokia lisuke riistalle omenajälkiruoka parsa parsareseptejä perjantaipullo pressimatka pääsiäinen pääsiäisherkkuja ravintolaelämyksiä riistaruokia ruoka ruoka- ja viiniblogi ruokablogi ruokakuvaus ruokakuvauskurssi ruokakuvausworkshop ruokalahjat samppanja sisältöyhteistyö sitä parempi soppa uusi vuosi vappu viiniarvostelu villiyrtit yhteistyö äitienpäiväkakku

Klikkaa portfoliooni

mari moilanen portfolio, mari moilanen photography, food photography

Copyright © Jotain Maukasta