Jotain maukasta

ruokablogi

  • Etusivu
  • Ruokafilosofiasta
  • Kuvauskurssit
  • Reseptit
  • Videot
  • Korkattu
  • Matkoilla
    • Viinimatkat
    • Alsace
    • Barcelona
    • Cadiz
    • Costa Brava
    • Egypti
    • Kööpenhamina
    • Madrid
    • Penedès
    • Pohjois-Espanja
    • Piemonte
    • Sisilia
    • Tukholman ravintolat
  • Yrityksille
    • Jotain maukasta

Tahmeaa, mutta toimii!

1.12.2011 by Mari

Tahmatassujen ruokaa.

Tahmatassujen ruokaa.

Valkoista. Tai vaaleanpunaista. Tahmeaa ja makeaa. Mutta aidosti hyödyllinen löytö ruokakaupan hyllystä. Varsinkin näin joulunaikaan. Tällä saa karkkeihin kuohkeutta ja marenkiin ryhtiä. Ja pilveäkin pehmeämmän kuorrutuksen kakuille.

Marshmallow Fluff eli suomeksi vaikka vaahtokarkkitahma on tuote, jota tutkailin uteliaana muutamia kertoja ostosretken aikana. Kerran sitten mukaan tarttui kaksi purkkia ja ei kun kokeilemaan, mitä tästä Jenkkilän ihmetuotteesta voi tehdä.

Ja kyllä, tahma toimi. Joulufudgeista tuli hyvärakenteisia ja kuohkeita. Riisimurotoffeista tuli makeita ja rapsakoita. Sitruuna-marenkitortun marenkikuorrutus sai uutta ryhtiä. Kolmen valkuaisen vaahtoon lisätään n. 3/4 dl fluffia ja torttu saa hienot vaahtohuiput.

Tästä tuotteesta on moneen kokkailuun, ainakin kun käy Marshmallow Fluffin kotisivulla ja tutustuu The Yummy Bookiin. Ohjeissa tällä maustuu pirtelöt ja leivonnaiset, jopa salaatit ja hienon kuorrutuksen tästä saa kakulle. Pinkinsävyisen tai valkoisen.

Testailu jatkuu..

Filed Under: joulu, makeaa, tuote-arvostelu Tagged With: itsetehdyt karamellit, kakun kuorrutus, marenki, Marshmallow Fluff, sitruuna-marenkitorttu, Vaahtokarkkitahna

« Maapähkinäfudge – hi, sweetie!
Kukkasia lasissa »

Comments

  1. Cooking Delicious Dreams says

    7.12.2011 at 19.49

    Kokeilin viime vuonna pinkkiä Marshmallow Fluffia ja pettymys oli suuri, sillä vaahto oli todella mauton, oikeastaan aika teollisen makuinen. Ehkäpä valkoinen on parempaa?

    • jotainmaukasta says

      7.12.2011 at 21.48

      Mitä sä teit siitä pinkistä? Valkoinen maistuu hyvälle – jos tykkää vaahtokarkeista… Mä tykkään.

Jotain Maukasta

Maistele ruokaentusiastin ja viininystävän whole food-maailmaa kuvina, arvosteluina ja resepteinä. Twistillä, mutta pingottamatta. Teksti, reseptit ja kuvat: © Mari Moilanen mari@jotainmaukasta.fi

mari moilanen
  • Näytä pages/Jotain-maukasta/286570568021674:n profiili Facebook palvelussa
  • Näytä Jotainmaukasta:n profiili Twitter palvelussa
  • Näytä Jotainmaukasta:n profiili Instagram palvelussa
  • Näytä jotainmaukasta:n profiili Pinterest palvelussa
  • Näytä UCr--SjxJzrpeA7_j50plOlw:n profiili YouTube palvelussa
pink lady highly commended, food photo award
pink lady food photographer of the year 2018, pink lady

Jotain vailla?

Viimeksi kokkasin

  • Misokana – aasialaista arkeen
  • Kookosriisi on lisukkeiden lisuke
  • Kookospossu – iisiä aasialaista arkeen
  • Ruoka- ja juomatrendit 2021
  • Pasta puttanesca uunissa – aivan paras arkipasta

Reseptit

Kännykkäkuvauskurssit 2021

ruokakuvia kännykällä, ruokakuvauskurssi 2019

Apropoo

Eat little, sleep sound. Iranilainen sanonta

Mitä kaikkea?

aamiainen brunssi gluteeniton leivonta grillaus grilliruokaa hirvireseptejä hortoilu jotain maukasta joulu joulun jälkiruoka jälkiruoka jouluksi kalaneuvos kalareseptejä kaupallinen yhteistyö kesäruokaa kesäsalaatti kurpitsa kurpitsareseptejä kurpitsaruokia lisuke riistalle omenajälkiruoka parsa parsareseptejä perjantaipullo pressimatka pääsiäinen pääsiäisherkkuja ravintolaelämyksiä riistaruokia ruoka ruoka- ja viiniblogi ruokablogi ruokakuvaus ruokakuvauskurssi ruokakuvausworkshop ruokalahjat samppanja sisältöyhteistyö sitä parempi soppa uusi vuosi vappu viiniarvostelu villiyrtit yhteistyö äitienpäiväkakku

Klikkaa portfoliooni

mari moilanen portfolio, mari moilanen photography, food photography

Copyright © Jotain Maukasta