Ja silloin pöytään katetaan juurevia herkkuja.
Miltä kuulostaisi voimakkaita makuja uhkuva kvinoachili? Tai punajuurimehuun leivottu räiskyvä pizza lehtikaalilla ja herkkusienillä? Ruskea taas sokeri nostaa mustikkacrumblen maun muihin ulottuvuuksiin.
Muun muassa tällaisia herkkuja tarjoilee tuorein Voi hyvin-lehti. Nämä herkut eivät ole vielä blogissa, vaan ne ovat kesäkuun alun juttukeikan tuotoksia kotikeittiöstäni uudistuneelle lehdelle.
Keittiössä kohelsi koko perhe Sitä parempi soppa-kirjan teemaisesti. Hauskaa oli ja lehtiporukka kovasti kiitteli ruokia. ’Sähän osaat kokata.’ No, niin joo.
Kvinoachili on oma suosikkini kylmeneviin syysiltoihin. Mikäs sen helpompaa kuin että laittaa hellalle valurautapataan tunniksi muhevia aineksia porisemaan. Ja ruoka valmistuu itsekseen.
Hmm…vähän täytyy nyt kuitenkin perua. Kyllä tuo punajuurimehupohjainen pizzapohjakin on säväyttävä ruoka. Päätä nyt näistä.
Huomenna on kirjan julkkarit. Vähän alkaa jo jännittää..
Satu Nyström sanoo
Ihania makuelämyksiä todellakin!! Ja aivan mahtava kuvauspäivä! Kiitos Mari!
Jotain maukasta sanoo
Kiitos, Satu itsellenni. Jutusta tuli tosi kaunis!
Elina/Chocochili.net sanoo
Voi Hyvin tarttui mukaan kaupasta – olipa ihana juttu. Niin positiiviseen sävyyn kirjoitettu ja kauniit kuvatkin! Ja ne reseptit! Täytyy pikimmiten laittaa testiin 🙂
Jotain maukasta sanoo
Heissan Elina, olin koko päivän ruokakuvauksissa ja jossain välissä näin kommenttisi. Kun tulin kotiin, en enää muistanut, että missä se oli, FB:ssä, blogissa, Twitterissä, Instassa vai missä. Mutta täältä löytyi! Juttu oli ihana ja sen tekeminen oli hauskaa. Se päivä kesäkuun alussa olikin varmaan se viimeinen aurinkoinen ennen kuin se sadeputki heinäkuulle asti iski päälle. Mustikkacrumblea nautiskeltiin terassilla auringon paisteessa kahvitellen!
Jotain maukasta sanoo
Heissan Elina, olin koko päivän ruokakuvauksissa ja jossain välissä näin kommenttisi. Kun tulin kotiin, en enää muistanut, että missä se oli, FB:ssä, blogissa, Twitterissä, Instassa vai missä. Mutta täältä löytyi! Juttu oli ihana ja sen tekeminen oli hauskaa. Se päivä kesäkuun alussa olikin varmaan se viimeinen aurinkoinen ennen kuin se sadeputki heinäkuulle asti iski päälle. Mustikkacrumblea nautiskeltiin terassilla auringon paisteessa kahvitellen!