Jotain maukasta

ruokablogi

  • Etusivu
  • Ruokafilosofiasta
  • Kuvauskurssit
  • Reseptit
  • Videot
  • Korkattu
  • Matkoilla
    • Viinimatkat
    • Alsace
    • Barcelona
    • Cadiz
    • Costa Brava
    • Egypti
    • Kööpenhamina
    • Madrid
    • Penedès
    • Pohjois-Espanja
    • Piemonte
    • Sisilia
    • Tukholman ravintolat
  • Yrityksille
    • Jotain maukasta

Noidat juhlivat öisin

24.3.2013 by Mari

Pimeä nousee.

Pimeä nousee.

Musta etiketti. Jotain hämärästi tuttua. Huh, onko tämä pullo Blair Witch -projektin noidan tekosia?

Intensiivistä kauhua ja näkymätön vihollinen. Öisiä ääniä teltan ulkopuolelta. Jäljelle jää vain filmi..

Mitähän itävaltalainen viinintuottaja Willie Opitz on ajatellut, kun on tähän Heideboden punaviinipulloon etiketin suunnitellut? Oksarakennelmia ja joku hämärä teltta. Ensi fiilikset pullosta nostattavat ihon kananlihalle. Ihan kauhuelokuvameininkiä. Blair Witch -project.

Ääniä. Et ole yksin.

Ääniä. Et ole yksin.

Kulttielokuva Blair Witch -project oli aidosti pelottava elokuva, vaikka ei siinä ollut päätä eikä häntää. Eikä tarinalla yhteyksiä todellisuuteen. Toisaalta, itävallan mielenkiintoisin viinivaikuttaja Willie Opitz osaa hommansa ja tämä uutuus kiinnostaa kovasti. Alkon myyjäkin kehui tätä tuotetta vuolaasti. Unohdetaan kauhuelokuvaviittaukset ja maistetaan. Rohkeasti.

Värit häviävät.

Värit häviävät.

Kyllä kannatti. Heideboden on todella hintansa, muutaman sentin yli 10 euroa, väärti. Pehmeä, tummanpuhuva ja marjaisa viini on erittäin herkullinen. Helppo juotava. Viini sellaisenaan, seurustelujuomaksi tai lihaisan ruoan kanssa. Pääsiäisen lammasaterialle? Tuntuu, että viini sopii melkein minkä kanssa vain. Hyvin se meni mausteisemmankin aterian, chorizomakkaralla ja kinkulla sekä sienille täytettyjen perunankuorien kanssa. Vieraat tykkäsivät. Juoma katosi parempiin suihin alta aikayksikön. Olisi pitänyt ostaa pari pulloa. Willie ei petä. Jännittävä pääsiäisjuoma tämä Opitzin uutuus.

Vain viini jää.

Vain viini jää.

Kokeile. Mutta. Muista ottaa taskulamppu sängyn viereen yöllä. Yöllä hahmot erkanevat varjoista ja lapsuuden ajan pelot ojentelevat pitkiä kouriaan. Rapsahdus keittiöstä. Sydän jättää yhden lyönnin väliin. Kahiseeko portaissa? Blair Witchin noita palannut noutamaan omansa. Jäljelle jää vain viini..

Filed Under: perjantaipullo, tuote-arvostelu, viini Tagged With: Heideboden, hyvä punaviini, pääsiäisviini, perjantaipullo, ruoka- ja viiniblogi, viini lampaalle, viiniarvostelu, Willie Opitz

« Överiks meni
Pastaa ennen pääsiäistä »

Trackbacks

  1. Pieni brunssi pääsiäisenä - Jotain maukasta sanoo:
    27.3.2013 9.06

    […] Viini pääsiäiseksi Lammasta Pääsiäisbrunssi […]

  2. R-A-K-A-S koivu, koivusein | Jotain maukasta sanoo:
    30.5.2013 10.52

    […] Villinpuoleinen viljelijä Willie Opitz häärii siellä ja on tuonut tarjolle mielenkiintoisia punaisia ja valkoisia. Jälkiruokaviinejä unohtamatta. Viinimaana Itävalta on pieni, mutta sitäkin […]

Jotain Maukasta

Maistele ruokaentusiastin ja viininystävän whole food-maailmaa kuvina, arvosteluina ja resepteinä. Twistillä, mutta pingottamatta. Teksti, reseptit ja kuvat: © Mari Moilanen mari@jotainmaukasta.fi

mari moilanen
  • Näytä pages/Jotain-maukasta/286570568021674:n profiili Facebook palvelussa
  • Näytä Jotainmaukasta:n profiili Twitter palvelussa
  • Näytä Jotainmaukasta:n profiili Instagram palvelussa
  • Näytä jotainmaukasta:n profiili Pinterest palvelussa
  • Näytä UCr--SjxJzrpeA7_j50plOlw:n profiili YouTube palvelussa
pink lady highly commended, food photo award
pink lady food photographer of the year 2018, pink lady

Jotain vailla?

Viimeksi kokkasin

  • Veriappelsiinimaniaa – veriappelsiinisiika
  • Misokana – aasialaista arkeen
  • Kookosriisi on lisukkeiden lisuke
  • Kookospossu – iisiä aasialaista arkeen
  • Ruoka- ja juomatrendit 2021

Reseptit

Kännykkäkuvauskurssit 2021

ruokakuvia kännykällä, ruokakuvauskurssi 2019

Apropoo

Eat little, sleep sound. Iranilainen sanonta

Mitä kaikkea?

aamiainen brunssi gluteeniton leivonta grillaus grilliruokaa hirvireseptejä hortoilu jotain maukasta joulu joulun jälkiruoka jälkiruoka jouluksi kalaneuvos kalareseptejä kaupallinen yhteistyö kesäruokaa kesäsalaatti kurpitsa kurpitsareseptejä kurpitsaruokia lisuke riistalle omenajälkiruoka parsa parsareseptejä perjantaipullo pressimatka pääsiäinen pääsiäisherkkuja ravintolaelämyksiä riistaruokia ruoka ruoka- ja viiniblogi ruokablogi ruokakuvaus ruokakuvauskurssi ruokakuvausworkshop ruokalahjat samppanja sisältöyhteistyö sitä parempi soppa uusi vuosi vappu viiniarvostelu villiyrtit yhteistyö äitienpäiväkakku

Klikkaa portfoliooni

mari moilanen portfolio, mari moilanen photography, food photography

Copyright © Jotain Maukasta