KAUPALLINEN YHTEISTYÖ/Crème Bonjour
Kantarelli-tuorejuustopasta saa täydet pisteet. Se on syksyinen, silkkisen kermainen pasta, joka ei koskaan epäonnistu. Tai ole kuivaa.
Kukapa ei rakastaisi iisiä ja mehevää pastaa? Mehevällä tarkoitan kosteaa ja mukavan kastikkeista pasta-annosta. Itselläni on kaksi salaista asetta tämän lopputuloksen saavuttamiseksi.
Crème Bonjourin tuorejuuustot ja orzo-pasta.
Moni kietoo pastansa kermaan. Itse toimin toisin. Usko pois, kermaisen tuorejuuston ja pastaveden kombo saa aikaan vielä täyteläisemmän ja herkullisemman pastasoosin kuin kermalla valmistettu. Tuorejuuston kanssa pastakastikkeesta tulee silkkistäkin silkkisenpää. Nykyään vannon tuorejuuston nimeen, kun kermaista pastaa haluan.
Näin syvällä syksyä kun mennään, valitsin pastatuorejuustoksi Crème Bonjourin kantarellituorejuuston. Vaikka kantarellisuoneen et enää iskisikään metsässä tai kaupassa, niin tämän tuorejuuston kanssa pääset sienipastan äärelle. Tuorejuuston maku on mieto ja herkän kantarellinen.
Salainen ase numero kaksi mehevän kermaisen pastan valmistuksessa on piskuinen, riisinjyvää muistuttava orzo- eli jyväpasta. Voit vain kuvitella, kuinka maittavasti tuorejuustosta valmistettu kastike kietoutuu pienten riisin kokoisten pastajyvien ympärille. Kerron tässä, että mainiosti.
KANTARELLI-TUOREJUUSTOPASTA
4 hengelle
500g orzo-pastaa
2 pkt Crème Bonjour-kantarellituorejuustoa
3 valkosipulinkynttä
1 sipuli
2rkl oliiviöljyä
1dl valkoviini
3 dl pastan keitinvettä
1 dl raastettua parmesaania
1 tl sormisuolaa
1/2 tl mustapippuria
2 rkl voita
1/2 dl lehtipersiljaa silputtuna
1. Keitä pastaa muutaman minuutin vähemmän kuin pakkauksen ohjeessa. Säästä keitinvesi.
2. Hienonna sipuli, murskaa valkosipuli ja raasta parmesaani.
3. Kuullota valkosipuleja ja sipulia oliiviöljyssä, kunnes pehmenevät. Lisää valkoviini ja kiehauta.
4. Lisää tuorejuusto, pastan keitinvesi ja voi. Sekoita tasaiseksi ja kiehauta.
5. Lisää esikeitetty orzopasta ja anna kypsyä parin minuutin ajan kastikeessa. Lisää parmesaani, lehtipersilja ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
Crème Bonjourin kantarellituorejuusto tuo tähän pastaan kermaisuuden ja pastan notkeutta säädellään helposti pastavedellä.
Varmasti tiedätkin, että Crème Bonjourin tuorejuustovalikoima on laaja, joten valinnan varaa on siinä, mitä haluaa pastaansa lusikoida. Mieleen tulee heti näin suppisaikaan Crème Bonjour-ruohosipuliruorejuuston käyttäminen suppilovahveropastaan sekä valkosipulituorejuuston ja äyriäisten taivaallinen kombo. Testaile rohkeasti, sillä Crème Bonjour-tuorejuustoilla ja orzo-pastalla et voi epäonnistua.
Yhteistyössä Crème Bonjourin kanssa.