Pikkuvinkki joulun juustopöytään eli uuniviinirypäleet.
Juustot ovat ihania, mutta jotain pientä ne kaipaavat kylkeensä. uuniviinirypäleistä tulee makeita, hillomaisia tahmaisia herkkuja, joita mielellään pistelee esimerkiksi vanhan goudan tai homejuustojen kera. Sopivat meinaan moneen eri juustoon.
Uuniviinirypäleet
2016-12-19 15:43:51
Tulosta
Ainesosat
- 500 g tummia viinirypäleitä (mielellään kivettömiä)
- oliiviöljyä
- merisuolahiutaleita
Valmistusohjeet
- Huuhtele ja kuivaa viinirypäleet. Levitä rypäleet leivinpaperin päälle pellille, pirskota päälle hieman oliiviöljyä sekä ripota rypäleiden pinnalle kevyesti suolaa.
- Paista 200 asteisessa uunissa noin 30 minuutin ajan, kunnes rypäleet hieman rypistyvät. Älä kuitenkaan anna rypäleiden hajota kokonaan.
Jotain maukasta https://www.jotainmaukasta.fi/
Tein tämän reseptin Ilona & Joulu-lehteen, joka edelleen on muuten myynnissä ja pullistelee kivoja joulureseptejä.
Seuraa @jotainmaukasta Instagramissa ja saat reseptit, viini- sekä matkavinkitaina tuoreeltaan.