.. ja vähän greipillekin. Näin pimeän aikaan laiskistuu. Herätyskellon soidessa tekee mieli käpertyä takaisin peiton alle ja vetää kaikki vällyt niskaan. Ei jaksaisi nousta. Onneksi jossain vielä paistaa aurinko. Ja sieltä jostain tuodaan meille pikkuaurinkoja, makoisia greippejä ja appelsiineja näin talven piristykseksi.
Aamulla koko keho huutaa jotain, joka herättää ja antaa kirpsakan lähdön päivään. Nyt on kaikki keinot tarpeen , jotta jaksaa rämpiä pimeyden läpi kevääseen. Tällä aamun hedelmäannoksella unisempikin herää. Ja c-vitamiinitasot saa kohdalleen.
Laventelinsävyinen mustikkahunaja ei ole yhtä imelää kuin normaali hunaja ja sen lempeän mustikkainen maku taittaa kärjen happamuudelta. Ihania värejä lautasella ja hyvä mieli. Annos on kuin kukka.
Greippiä ja appelsiinia mustikkahunajalla
2 hengelle
1 greippi
2 appelsiiniä
mustikkahunajaa
Kuori greippi ja appelsiini hedelmälihaan asti. Leikkaa palojen välistä hedelmäliha terävällä veitsellä. Asettele greippi- ja appelsiinipalat vuorottain lautaselle ja valuta päälle mustikkahunajaa. Päivä voi alkaa!