Jotain maukasta

ruokablogi

  • Etusivu
  • Ruokafilosofiasta
  • Kuvauskurssit
  • Reseptit
  • Videot
  • Korkattu
  • Matkoilla
    • Viinimatkat
    • Alsace
    • Barcelona
    • Cadiz
    • Costa Brava
    • Egypti
    • Kööpenhamina
    • Madrid
    • Penedès
    • Pohjois-Espanja
    • Piemonte
    • Sisilia
    • Tukholman ravintolat
  • Yrityksille
    • Jotain maukasta

Back to business – vadelmainen uunikaurapuuro

6.8.2018 by Mari

vadelmainen uunikaurapuuro, uunikaurapuuro, vadelmapuuro, kaurapuuro uunissa

Kukahan on keksinyt sen ärsyttävän sanonnan ‘kaikki hyvä loppuu aikanaan’. Näin kuitenkin myös kesälomani teki ja nyt ollaan niin back to business, että. Ajattelin kuitenkin ottaa pehmeän laskun työelämään ja aamusesta tarjolla lempeää, vademaista uunikaurapuuroa. ja käydä lenkillä, kun mittari vielä siedettävissä lukemissa.

Sitten voikin tehdä antaumuksella ‘to do‘-listaa ja tarttua härkää sarvista. Taas mennään!

——

vadelmainen uunikaurapuuro, uunikaurapuuro, vadelmapuuro, kaurapuuro uunissa

Vadelmauunipuuro

2 dl vadelmia
3/4 dl kuorellisia manteleita
3 1/2 dl isoja kaurahiutaleita
1 dl ruokosokeria
1 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1 tl kardemummaa
1 tl vaniljaa
2 munaa
2,5 dl kauramaitoa
juoksevaa kasviöljyvalmistetta vuoan voiteluun
 
Sekoita kaikki ainekset vadelmia ja manteleita lukuunottamatta keskenään kulhossa ja levitä seos kevyesti voideltuun uunivuokaan. Koristele pinta mantelirouheella ja vadelmilla.
 
Paista uunikaurapuuroa 200 asteessa noin 30 minuutin ajan. Tarjoa kauramaidon kanssa.
 
—-
vadelmainen uunikaurapuuro, uunikaurapuuro, vadelmapuuro, kaurapuuro uunissa
Tämä on siitä näppärä puuro, että mausteeksi käy marjat kuin marjat ja sokerin määrää voi fiksailla sen mukaan, kuinka kirpeitä nuo ovat. Ja puuro on hyvää myös kylmänä tai uudelleen mikrossa lämmitettynä.
 
Ja nyt lenkille! Miten itse olet päässyt kiinni töihin loman jälkeen. Löytyykö lisää vinkkejä pehmeään laskuun?
 
Kokeile myös:
 
Omenainen uunikaurapuuro
 

Lisää Jotain maukasta ?

Instagram / Facebook / Twitter 

 
 

Filed Under: aamiainen, Aamiainen, arkiruoka, hedelmät ja marjat, Reseptit Tagged With: kaura, puuro kauramaitoon, uunikaurapuuro, uunipuuro kaurahiutaleista, vadelmainen uunikaurapuuro

« Itketä munakoisoa – grillatut teriyakimunakoisot
Savustusrakkautta – savustetut jättikatkaravut »

Comments

  1. Kaura says

    7.8.2018 at 0.03

    Onnistuuko tuo myös ilman kananmunaa? Näyttää ihanalta vaihtoehdolta aamupalaksi. Vadelmat mun lemppareita. 🙂

    • Mari says

      7.8.2018 at 21.40

      Kuohkeus hieman kärsii, mutta onnistuu!

Jotain Maukasta

Maistele ruokaentusiastin ja viininystävän whole food-maailmaa kuvina, arvosteluina ja resepteinä. Twistillä, mutta pingottamatta. Teksti, reseptit ja kuvat: © Mari Moilanen mari@jotainmaukasta.fi

mari moilanen
  • Näytä pages/Jotain-maukasta/286570568021674:n profiili Facebook palvelussa
  • Näytä Jotainmaukasta:n profiili Twitter palvelussa
  • Näytä Jotainmaukasta:n profiili Instagram palvelussa
  • Näytä jotainmaukasta:n profiili Pinterest palvelussa
  • Näytä UCr--SjxJzrpeA7_j50plOlw:n profiili YouTube palvelussa
pink lady highly commended, food photo award
pink lady food photographer of the year 2018, pink lady

Jotain vailla?

Viimeksi kokkasin

  • Kookosriisi on lisukkeiden lisuke
  • Kookospossu – iisiä aasialaista arkeen
  • Ruoka- ja juomatrendit 2021
  • Pasta puttanesca uunissa – aivan paras arkipasta
  • Dumle pot de crème – varsinainen namupala

Reseptit

Kännykkäkuvauskurssit 2021

ruokakuvia kännykällä, ruokakuvauskurssi 2019

Apropoo

Sleep 'til you're hungry, eat 'til you're sleepy. Tuntematon

Mitä kaikkea?

aamiainen brunssi gluteeniton leivonta grillaus grilliruokaa hirvireseptejä hortoilu jotain maukasta joulu joulun jälkiruoka jälkiruoka jouluksi kalaneuvos kalareseptejä kaupallinen yhteistyö kesäruokaa kesäsalaatti kurpitsa kurpitsareseptejä kurpitsaruokia lisuke riistalle omenajälkiruoka parsa parsareseptejä perjantaipullo pressimatka pääsiäinen pääsiäisherkkuja ravintolaelämyksiä riistaruokia ruoka ruoka- ja viiniblogi ruokablogi ruokakuvaus ruokakuvauskurssi ruokakuvausworkshop ruokalahjat samppanja sisältöyhteistyö sitä parempi soppa uusi vuosi vappu viiniarvostelu villiyrtit yhteistyö äitienpäiväkakku

Klikkaa portfoliooni

mari moilanen portfolio, mari moilanen photography, food photography

Copyright © Jotain Maukasta