
Punaviinit

B.io primitivo Vino Biologico

Matua Rosé

Talviherkuttelua – hirvipaisti, sherrykastike ja savustetut nauriit

Ruffino Chianti Superiore

Ruffino Chianti Superiore

Henri Bourgeois Sancerre Les Baronnes Rouge

Terre del Barolo Vermilium Barbaresco Riserva 2011

Ruffino Chianti

Valpolicellan yössä – De Buris Amarone Riserva

Sienipiirakka

Rapujuhlan viinejä

Amaronen aika – visiitti Tommasin viinitilalle
Valkoviinit

Oletko jo maistanut -veriappelsiiniceviche

Madetta uudella tavalla – paistetut mateen pyrstöt

Made in soppa – perinteinen madekeitto

La Maison du Vigneron Vielles Vignes Jura Chardonnay

Domaine Franck Millet Sancerre

Cep soup ennobled with sherry

Rapujuhlan viinejä

Livon Friulano 2015

Paistetut ahvenfileet ja pikkelöidyt kesävihannekset

Sicilia En Primeur 2018

Grillo-valkoviinit

La Chablisienne Chablis Grand Cru Les Preuses
Kuplivat

Crostinien salaisuus – tomaatti-avokadocrostinit

Grand Champagne 2019

Domaine Jean Vesselle Extra Brut Champagne

Itsenäisyyspäivän herkku – blinit muikunmädillä

Champagne 49 million bubbles in a bottle -kirja

Rapujuhlan viinejä

Tommasi Perla Brut

Kuplien taikaa!

Grand Champagne – viime hetken tärpit

Samppanjahetkiä

Kuplat tulee taas – Grand Champagne 2018
