Enkä puhu nyt teinien toiveesta saada rutkasti rahaa joululahjaksi. Vaan tarkoitan rakkaudella keiteltyä karhunvatukkahilloa.
Jolla kyllä tekisi hilloa, jos sitä alkaisi myymään. On vaan niin vedet kielelle herauttavan herkullista valkohomejuustojen kanssa.
Pari kertaa olen tätä jo keittänyt. Toisella kertaa lisäsin joukkoon myös pensasmustikoita. Hyvin toimi, sekin!
Karhunvatukkahillo
2014-12-19 12:10:18
Tulosta
Ainesosat
- 125 g karhunvatukoita
- 1 vaniljatanko
- 1,25 dl ruokosokeria
Valmistusohjeet
- Mittaa ainekset kattilaan ja anna hiljakseen kiehua noin 20 minuutin ajan. Poista vaniljatanko ja purkita.
Vinkit
- Hillo säilyy jääkaapissa 4-5 päivää vähintään.
Jotain maukasta http://www.jotainmaukasta.fi/

Joulun juomista ja juustoista jouluksi kirjoittelin jo alkuviikosta. Nyt vain ostoksille ja hillon keittoon!
Ei enää montaa päivää, niin aatto kolkuttelee ovella. Mutta kyllä se lumi sieltä vielä tulee. Toivon..
Tiina - Fanni ja Kaneli says
Herkullisen kuuloinen lisä juustotarjottimen kaveriksi. Ja taas, todella kauniit kuvat!
Mari says
Just itseasiassa syötiin noita juustoja ja tuota hilloa. Aivan kuin jälkiruokaa. Nii-in hyvää